Redovisningstjänster

 

AJ.Ekonomiservice är en liten men växande Redovisningsbyrå i Kista för kunder med omnejd så som Huddinge, Solna, Sollentuna och Nacka. Jag hjälper dig med de bitar av din ekonomi som du inte vill eller kan göra själv och du väljer i vilken omfattning. Jag förser små- och medelstora företag med redovisningstjänster som bland annat innefattar löpande bokföring, bokslut, årsredovisning och deklarationer m.m. Jag har tio års erfarenhet i branschen och av företagsformerna Handelsbolag, Enskilda firmor, Aktiebolag.

LÖPANDE BOKFÖRING

Du kan tryggt lämna in din löpande bokföring till mig och vara trygg med att det behandlas effektivt och med hög kvalitet.

DEKLARATION

Jag hjälper dig även med momsdeklaration så att det blir rätt momssatser och vilka bilagor som ska skickas in till skatteverket. När året är slut sammanställer jag bokföringen och ser till att årsredovisningen sänds in till Bolagsverket (Aktiebolag och Handelsbolag med en nettoomsättning över 3 milj).

FAKTURERING

Att se till att kunder faktureras och pengar kommer in är naturligtvis väldigt viktigt i ett företag. En del vill själva skicka sina fakturor, en del skickar/mejlar mig underlagen, då jag skriver ut och skickar fakturorna. Oavsett hur du vill lägga upp det, kan du vara säker på att det blir noggrant skött.

BOKSLUT

När året är slut måste bokföringen sammanställas i ett bokslut. Ett bokslut ger en samlad bild av årsresultatet. Det är ett dokument som ska vara godkänt för att visa för exempelvis banker och myndigheter m.m.

ARBETSGIVARDEKLARATION PÅ INDIVIDNIVÅ

Enligt nya regler från januari 2019 ska arbetsgivardeklarationen göras på individnivå. De nya reglerna gäller för alla arbetsgivare och innebär att samtliga ska redovisa löneutbetalningar och skatteavdrag separat för varje enskild anställd varje månad. Det innebär också att du som arbetsgivare får mer att tänka på varje månad. Lämna över det till mig så ser jag till att det sköts på bästa sätt.